Radek Vítek přechází z PR.Konektor do vedení MSL

pondělí, 6. dubna 2020, 14:50 Aktuality, Lidé, PR MediaGuru

Radek Vítek nastoupil na pozici Head of Brand Reputation do agentury MSL, která patří do skupiny Publicis.

Radek Vítek, zdroj: MSL

Radek Vítek, zdroj: MSL

Radek Vítek, který v posledních pěti letech působil jako Executive Director agentury PR.Konektor, nastoupil na pozici Head of Brand Reputation do agentury MSL. V agentuře, která je členem skupiny Publicis Groupe, bude mít na starost rozvoj oblastí PR, influencer marketingu a sociálních médií.

Vítek bude zastřešovat jak klasické PR, tak komunikaci na sociálních sítích a influencer marketing, tedy disciplíny z kategorie Influence & Impact. V tuto chvíli agentura MSL zajišťuje aktivity například pro značky Procter & Gamble, Huawei, Auto Kelly, Goodman nebo GSK.

V PR oblasti se Radek Vítek pohybuje přes 28 let. Téměř deset let vedl agenturu GCI Praha ze skupiny Grey a následně přes osm let působil v pražské pobočce Ogilvy Public Relations na pozici Managing Director. Poté nastoupil jako Executive Director do agentury PR.Konektor. Více než 15 let je členem výkonné rady Asociace PR agentur a přednáší v rámci odborných univerzitních kurzů.

„Mým záměrem je propojit ve funkční celek týmy, které účinně využívají tzv. komunikační vliv, a tím klientům přinášejí jasnou hodnotu,” uvedl Radek Vítek.

-mav-