Retail Summit Action se uskuteční 5. května online

úterý, 21. dubna 2020, 09:25 Aktuality, Retail MediaGuru

Blue Events poprvé přinese celou konferenci Retail Summit Action živě on-line, uskuteční se 5. května od 9:30.

Zdroj: Blue Events

Zdroj: Blue Events

Blue Events ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovního ruchu ČR a poradenskou společností BCG pořádá 5. 5. 2020 od 9:30 živou konferenci Retail Summit Action on-line. Program moderuje Martin Veselovský (DVTV), poběží od 9.30 do 12.00 a představí se v něm klíčoví zástupci maloobchodu a inovátoři.

Se svými příspěvky vystoupí nebo se do vzájemné diskuse zapojí Tomáš Vala (SIKO koupelny & kuchyně), Jakub Kováč (Mall.cz), Jiří Hlavenka (podnikatel a regionální politik), Tomáš Mráz (Plzeňský Prazdroj), Petr Pavlík (Albert ČR), Lukáš Němčík (Skupina Coop), Viet Mai Duc (Tamda Foods), Radim Roženek (Tescoma), Tomáš Čupr (Rohlik.cz), David Hofman a Monika Černíková (BCG), Nikola Pleska (Microsoft), Jan Binar (McCann Prague) a Petr Bena (Alza.cz).

Současná situace přináší řadu otázek, na které budou řečníci Retail Summit Action hledat odpovědi: Co pro nás jako společnost a business komunitu současná krize znamená? Co se dělo v posledních týdnech v zákulisí firem jako Alza.cz, Rohlik.cz či Mall.cz? Jak na pandemii reagují obchodníci jinde ve světě, například v Asii? Jak mohou technologie pomoci zajistit chod a bezpečnost prodejen? Jaký legislativní rámec potřebuje nová realita obchodu? Za co budou lidé chtít v budoucnu utrácet? Čemu budou věřit? A konečně: Jaké otázky si nyní v byznysu musíme klást, abychom vytvářeli správné scénáře dalšího vývoje?

Více informací o akci najdete na www.retailsummitaction.cz. Cena unikátního přístupu k on-line přenosu z konference pro jednu osobu je 1500 Kč bez DPH. Na webu sli.do se může kdokoliv zapojit do diskuze a položit otázku pod hashtagem #retailsummitaction.

-mav-