SIMAR pořádá v tomto týdnu soutěž pro mladé výzkumníky

pondělí, 27. dubna 2020, 07:25 Výzkum, Aktuality MediaGuru

Devět soutěžících týmů se utká nad návrhem výzkumného projektu pro neziskovou organizaci. Soutěž proběhne online 29. dubna 2020.

Zdroj: Pixabay

Zdroj: Pixabay

Sdružení agentur pro výzkum trhu a veřejného mínění SIMAR vyhlásilo společně s ESOMAR národní kolo globální soutěže pro mladé výzkumníky Research Got Talent. Devět soutěžících týmů se utká nad návrhem výzkumného projektu pro neziskovou organizaci. Soutěž proběhne online 29. dubna 2020

Soutěž je určena všem mladým odborníkům ve výzkumu trhu a veřejného mínění do 35 let, kteří chtějí přinést přinést pozitivní změnu světu a společnosti. 

Soutěž se poprvé organizovala výzkumná asociace v Hong Kongu a Indii. Mezinárodní asociace výzkumníků ESOMAR tuto soutěž v roce 2020 převzala jako klíčovou oborovou aktivitu a nyní se realizuje po celém světě.

Soutěžící obdrží zadání od neziskové organizace ve středu 29. dubna v 8:45. Od 13:30 prezentují před porotou své návrhy a v 17:30 porota vyhlásí vítěze. Soutěž proběhne online, na platformě Zoom. Vyhlášení a prezentace budou za účasti publika.

V porotě soutěže zasednou Jiří Vinopal (Univerzita Karlova), Tomáš David (Top 100, ČMS), Renata Týmová (Česká televize), Tomáš Drtina (Incomind), Jakub Klepal (zadavatel z neziskové organizace), Petra Průšová (Kantar) - čestná předsedkyně bez hlasovacího práva.

Mentory programu budou Monika Pištěláková (Profit Booster), Hana Voleková (Kantar), Petr Soukup (FSV UK) a Václav Forst.

-mav-