T-Mobile ukazuje inspiraci, jak se vypořádat s krizí

středa, 8. dubna 2020, 07:30 Aktuality, Reklama, Koronavirus na jaře 2020 MediaGuru

T-Mobile přináší sérii aktivit pod společným hashtagem #nepřestávámežít. Jejich cílem je ukázat inspirativní příběhy, jak se s aktuálním děním vyrovnat.

Zdroj: FB T-Mobile CZ

Zdroj: FB T-Mobile CZ

Mobilní operátor T-Mobile přichází se sérií aktivit pod společným hashtagem #nepřestávámežít. Jejich cílem je ukázat inspirativní příběhy lidí a jejich recept, jak se s aktuálním děním vypořádat a s pomocí moderních technologií nahradit alespoň dočasně offline aktivity přechodem do online světa. 

Prvním ambasadorem projektu je Yemi A.D., který musel svou Dance Academy Prague převést do digitálního prostředí, kde pokračuje v kurzech. „Na příběh vždy navážeme ‚živým‘ důkazem v podobě livestreamu pro naše sledující na sociálních sítích,“ přibližuje ideu Ladislav Báča, manažer značky a marketingové komunikace T-Mobile, a dodává: „Zároveň tím chceme lidi vyzvat, aby sdíleli, jak sami tuto nelehkou dobu zvládají a navzájem se inspirovali svými příběhy.

Livestream s Yemi A.D proběhne již ve čtvrtek 9. dubna od 18.30 hodin na facebookovém profilu T-Mobile. V dalších týdnech se představí ambasadořů ze světa sportu, vzdělávání nebo kultury.

Za projektem stojí agentura Newcast z reklamní skupiny Publicis Groupe. Média zabezpečil Mediacom.

-stk-