TV stanice Rebel 2 Slušnej kanál vypíná vysílání

pondělí, 6. dubna 2020, 15:55 Aktuality, TV, Koronavirus na jaře 2020 MediaGuru

Rocková televizní stanice Rebel 2 Slušnej kanál přestala vysílat.

Zdroj: Rebel 2 Slušnej kanál

Zdroj: Rebel 2 Slušnej kanál

Rocková televizní stanice Rebel 2 Slušnej kanál přestala vysílat. Vysílání vypnula z důvodu oslabeného personálního zázemí televize a kvůli odvodům kolektivnímu správci Integram. V oznámení to uvedla provozující společnost Fajn Rock Media

„Aktuální krizový stav, jenž notně oslabil, ne-li přímo vyřadil z provozu naše technické a personální zázemí televize Rebel 2 Slušnej kanál, a jehož obnovení by znamenalo nemalé finanční náklady spolu ve spojení s neadekvátními odměnami za užití předmětů ochrany, které jsme byli nuceni odvádět kolektivnímu správci Intergram a které zásadním způsobem ohrožují provoz a finanční soběstačnost našich hudebních televizí, zapříčinili vypnutí programu naší televize Rebel 2 Slušnej kanál," uvedla firma.

Zda se po odeznění krizového stavu k vysílání vrátí, teď nedokáže říci. „Za současného stavu neudržitelnosti a likvidační výše poplatků kolektivním správcům to bohužel zatím nedokážeme říci," reagovala na náš dotaz výkonná ředitelka Nikola Pařízková.

Rebel 2 Slušnej kanál patří do portfolia médií Radima Pařízka. Dřívější Slušnej kanál získal Pařízek v roce 2017 a poté ho přejmenoval. Patří mu také televize Rebel, Relax, Info TV Brno a přes firmu Digital Broadcasting i celoplošný multiplex 4.

-mav-