Vodafone využívá v kampani autentické záběry zákazníků

čtvrtek, 16. dubna 2020, 10:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Vodafone reaguje na současnou situaci kolem koronaviru. Využívá autentické záběry svých zákazníků v karanténě.

Zdroj: FB Vodafone

Zdroj: FB Vodafone

Mobilní operátor Vodafone nasadil do éteru novou kampaň, v níž reaguje na současnou pandemickou situaci. Nový reklamní spot vznikal na dálku, jsou v něm využity autentické záběry zákazníků, kteří musí trávit svůj čas doma, a Ondřej Vetchý pro něj namluvil vzkaz přes mobil. 

Větší část spotu tvoří adaptace zahraniční kampaně. „Rozhodli jsme adaptovat spot, který v době přísné karantény připravili naši italští kolegové. Stejně jako my i dalších 10 poboček Vodafonu tuto reklamu v nějaké formě převzalo a nyní ji vysílá,“ vysvětluje na dotaz MediaGuru.cz Ondřej Luštinec z tiskového oddělení operátora. K záběrům od zákazníků přidal tuzemský Vodafone ještě vzkaz Ondřeje Vetchého, který se se značkou spojuje od loňského roku. Na mobilní telefon ho nahrála jeho dcera Rebeka. 

„Touto kampaní chceme své zákazníky povzbudit, dodat jim optimismus a ubezpečit je, že značka Vodafone i v této nelehké době stojí při nich. Díky technologiím pomáháme lidem být spolu, i když si nemohou být fyzicky nablízku,“ dodává Ondřej Luštinec. 

Kampaň je k vidění v televizi na stanicích skupiny Prima, dále na internetu a sociálních sítích. Spojena je s ní i taktická nabídka v podobě 777 korun, které jim operátor odečte při nákupu další služby, kterou v této době nejvíce potřebují. 

Na kampani se podílela agentura McCann Prague. O mediální plánování a nákup se postarala mediální agentura Carat.

Značky objevují pro reklamu kouzlo videohovorů

středa 15. dubna 2020

-stk-