Bageterie Boulevard reaguje kampaní na nenávistné komentáře

pondělí, 18. května 2020, 11:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Bageterie Boulevard spouští v reakci na záplavu nenávistných komentářů na sociálních sítích kampaň „Hej ty, už žádný hejty!“.

Zdroj: Bageterie Boulevard

Zdroj: Bageterie Boulevard

Bageterie Boulevard přichází na trh s limitovanou edicí hořkokyselého ledového čaje, který mohou zákazníci koupit za korunu k bagetě Pavlíny Lubojatzky. Nabídka je součástí kampaně „Hej ty, už žádný hejty“, kterou řetězec reaguje na nenávistné komentáře, jež se vyrojily po Pavlínině vítězství ve výzvě soutěže MasterChef Česko. 

„Ice tea Extra Sour&Bitter je reakcí na hořkokyselou komunikaci ohledně vítězné bagety, a to nejen na našem Facebooku. Chtěli bychom pozvat všechny, kteří hejtují, aby se přišli zchladit touto limitovanou edicí ledového čaje, zkusili objektivně zhodnotit chuť bagety a dali jí šanci,“ říká Martina Hájková, marketingová manažerka Bageterie Boulevard. 

Ledový čaj je ochucen zázvorem a bitter sirupem z červených pomerančů. Jeho vývoj a uvedení na pulty stihla Bageterie za sedm dní. 

Samotná bageta s kuřetem a salsou vzbudila výrazné emoce zejména kvůli její autorce, soutěžící MasterChef Česko, přezdívané jako „ufňukaná“ Pavlína. Někteří fanoušci pořadu dokonce založili na Facebooku skupinu, vyzývající k bojkotu vítězné bagety i řetězce. Podle Bageterie Boulevard je přitom o bagetu velký zájem. 

-stk-