Manažerem Bolt Food pro ČR se stal Marek Maxa

pátek, 22. května 2020, 07:25 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Rozvoj a provoz aplikace Bolt Food má v České republice na starosti Marek Maxa.

Marek Maxa, zdroj: Bolt Food

Marek Maxa, zdroj: Bolt Food

Za celkový rozvoj a provoz aplikace Bolt Food v České republice od května zodpovídá Marek Maxa. Jeho úkolem bude dohlížet na uzavírání partnerství s restauracemi a obchodními řetězci, jejichž zboží budou kurýři spolupracující s Bolt Food v Praze a případně dalších českých městech rozvážet. Maxa doposud pracoval jako provozní manažer přepravní platformy Bolt v České republice a na Slovensku.

Maxa do Boltu nastoupil v roce 2017 a postupně zastával několik manažerských pozic. Podílel se na provozu přepravní aplikace Bolt v Praze a zodpovídal za provoz v několika českých i slovenských krajských městech. Je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze.

„Marek Maxa v Boltu dosáhl skvělých výsledků a výrazně se podílel na úspěchu aplikace v České republice i na Slovensku. Jsem si proto jistý tím, že právě on dokáže zajistit dlouhodobý rozvoj aplikace Bolt Food v České republice. Již první týdny, které strávil v této roli, mě přesvědčily o tom, že rozhodnutí zvolit právě jeho, bylo správné,“ doplňuje Roman Sysel, regionální manažer Boltu pro střední Evropu.

-stk-