Ria v nové kampani vyzývá dívky, aby se podívaly mezi nohy

pátek, 22. května 2020, 07:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Podívej se mezi nohy a měj se ráda, vyzývá Ria v nové kampani.

Symbio a značka menstruačních pomůcek Ria uvedly pátou kampaň. Po loňské klučičí MENstruaci se tentokrát věnují tématu sebepřijetí a reprodukčního zdraví spolu se spolkem Loono. Je to poprvé, kdy se Ria v komunikaci nevěnuje čistě menstruaci.

Symbio při tvorbě nové kampaně vycházelo z údajů, podle kterých 44 % žen nedokáže na medicínské ilustraci přesně určit vagínu. „Je těžké mít pozitivní vztah k části těla, kterou tak trochu ignorujeme. Chceme, aby holky vzaly zrcátko a - některé třeba poprvé v životě - se podívaly mezi nohy a řekly si, že se budou mít rády a budou o sebe dbát - po stránce psychické, zdravotní, i třeba v sexu,“ říká Associate Creative Director Symbia Michaela Pechanová.

Zdroj: Ria

Na videa navazuje edukačně-zábavný obsah zaštítěný nezištnou odbornou garancí spolku Loono. „Věříme, že sebepřijetí úzce souvisí s tím, jak dbáme o svoje zdraví. V článcích od Loona se holky dozví, co je čeká u gynekologa, proč řešit pohlavní choroby, i to, co jim ve škole neřekli - třeba kde hledat vulvu a jak je to s menstruačním sexem,“ doplňuje Eva Minaříková, produktová manažerka značky Ria.

Kampaň běží od 18. května na YouTube, Instagramu a Facebooku. Pro ilustrace si Symbio vybralo slovenskou ilustrátorku Barboru Idesovou, natáčení zaštítila produkce Doit. s režisérem Jiřím Horenským.

-mav-