Slunečná se už natáčí, čtvrteční díl se ale objeví až na podzim

pondělí, 11. května 2020, 11:30 Aktuality, TV, Koronavirus na jaře 2020 MediaGuru

Seriál Slunečná se bude po zbytek letošního jara vysílat jen v úterý. K vysílání dvakrát týdně se televize Prima vrátí až na podzim.

Slunečná, foto: FTV Prima

Slunečná, foto: FTV Prima

Rodinný seriál Slunečná se po dvouměsíční přestávce začal znovu natáčet. Po vynucené pauze, způsobené pandemií Covid-19, se herci mohli opět vrátit do ateliéru, ovšem za zvýšených hygienických podmínek.

Natáčení dalších nových dílů ale nepřinese změny v dosavadním vysílání seriálu. Prima se rozhodla, že až do konce června se bude Slunečná vysílat jen jednou týdně v úterý. K vysílání dvakrát týdně se chce Prima vrátit až na podzim, kdy by se měl seriál vysílat v úterý a ve čtvrtek.

Natáčení nových dílů probíhá za mimořádných opatření. „Všichni herci, kteří budou natáčet, musí projít testy na Covid-19. Produkce zajistila odběrové místo přímo u ateliérů a herci na něj byli zváni v určitý čas. Testy nesmí být starší než čtyři dny a pak budou následně každých 14 dní opakovány. Natáčení je omezené v tom, že všichni musí nosit roušky, herci si je sundají jen na ostré záběry. Nařízení platí i pro členy štábu, a maskérky mají navíc i štíty,“ vysvětluje opatření výrobní ředitelka skupiny Prima Lucia Kršáková a dodává, že na place je přítomen i zdravotník, který všem několikrát denně měří teplotu.

-mav-