Toyota podporuje v kampani tuzemskou dovolenou

pondělí, 18. května 2020, 14:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Automobilka Toyota se zaměřuje v aktuální kampani na cestování po Česku. Připravila cestovatelský seriál, rozdává i nabité tankovací karty.

Zdroj: Toyota

Zdroj: Toyota

Toyota se ve své lokální kampani, jež odstartovala v polovině května, věnuje na cestování po Česku. Reaguje na omezení možností zahraniční dovolené v důsledku pandemie koronaviru. 

V rámci kampaně „Počesku“ připravila automobilka cestovatelský seriál s tipy na více než 40 zajímavých míst, které mohou lidé v rámci ČR navštívit. K prodaným vozům navíc rozdá i CCS karty na čerpání paliva v hodnotě 5000 korun a nabídne také zlevněné příslušenství, jako jsou například nosiče kol. Komunikace doplňuje stávající akční nabídku nových vozů Best, jež poskytuje výrazné slevy na téměř všechny modelové řady Toyoty od Ayga po RAV4.

„Zřejmě většina obyvatel ČR bude letos kvůli dozvukům epidemie více cestovat po naší krásné republice a v tom jsme se je rozhodli podpořit. Nejen, že u nás získají nový vůz za bezkonkurenčních podmínek včetně výhodného financování s možností odkladu splátek až o tři měsíce, ale ještě s ním budou moci díky nabité CCS kartě zdarma procestovat křížem krážem celou republiku,“ říká generální ředitel českého zastoupení Toyota a Lexus Martin Peleška.

Kampaň připravil český kreativní tým Toyoty. K vidění bude na internetu a sociálních sítích.

Japonská automobilka v rámci své komunikace dlouhodobě sází na lokální obsah. V České republice například vydává čtvrtletník Life, spolupracuje s tuzemskými ambasadory z řad olympioniků a paralympioniků, mezi něž patří snowboardcrossařka Eva Samková, beachvolejbalistky Markéta Sluková a Bára Hermannová, rychlostní kanoista Martin Fuksa, skateboardista Maxim Habanec a plavkyně Bára Seemanová. Rovněž je podporuje partnerem běžeckého seriálu Run Tour.

-stk-