TV pohoda vydává letní křížovkářský speciál

čtvrtek, 28. května 2020, 06:55 Aktuality, Tisk MediaGuru

V tomto roce je to už druhý speciál a do konce roku bude ještě následovat speciál Podzim a Zima.

Zdroj: JIK-05

Zdroj: JIK-05

Vydavatel televizního týdeníku TV pohoda, společnost JIK-05, tento týden vydává tradiční letní křížovkářský speciál. V tomto roce je to už druhý speciál a do konce roku bude ještě následovat speciál Podzim a Zima.

Speciál Léto je tradičně kombinací čtení (nejen o seriálu Slunečná), osmi stránek s desítkami receptů a rad pro letní vaření a grilování a desítek stránek křížovek, sudoku, osmisměrek a dalšího luštění, včetně dvoustránky pro děti.

Vyšel ve středu 27. května v nákladu 95 tisíc výtisků. Z tohoto nákladu jde 14 tisíc jako dárek zdarma všem předplatitelům a ostatní náklad je distribuován v klasické prodejní síti.

„I v této nelehké době se snažíme přinášet našim předplatitelům, a nejen jim doušek pohody pro dny všední i sváteční. Kdy jindy se věnovat pohodovému čtení, luštění i vaření a grilování než v létě,“ říká jednatel vydavatelství Jiří Kašpar. Dodal, že vydavatelství letos předpokládá lehce vyšší prodej právě díky skutečnosti, že velká část čtenářů bude trávit dovolenou v tuzemsku. „Pozitivní vývoj jsme zaznamenali i u našeho televizního týdeníku TV pohoda. Zvýšil se nám nejen prodaný náklad, ale i počet předplatitelů,“ uvedl.

V roce 2019 se prodalo letního speciálu více než 70.000 výtisků a i díky masivní printové podpoře v týdeníku  TV pohoda.

-mav-