Albert spouští aplikaci, nabídne slevy i doporučení na míru

čtvrtek, 18. června 2020, 17:00 Aktuality, Retail MediaGuru

Mobilní aplikace Můj Albert má uživatelům poskytnout přehled o aktuálních slevách či novinkách. Jako první ji vyzkoušejí v Jihlavě.

Zdroj: Albert

Zdroj: Albert

Obchodní řetězec Albert uvádí na trh svou mobilní aplikaci Můj Albert. Uživatelům má poskytnout přehled o aktuálních slevách, cílená doporučení zlevněného zboží či novinek nebo pomoci ve sbírání kreditů a jejich proměně v dodatečné slevy. Nejdříve aplikaci otestovali vybraní zaměstnanci společnosti, od 3. června ji mohou vyzkoušet i zákazníci v Jihlavě.  

Mezi další funkcionality aplikace patří například možnost připravit si nákupní seznam, uchovávat si historii nákupů, získat nabídku na míru podle životního stylu a typu kuchyně. Sekce Peněženka umožňuje sbírat kredity, které mohou zákazníci proměnit v dodatečné slevy. Nabídne také speciální ocenění nebo bonus za koupi vybraného zboží. Rovněž ocení zákazníky za nákup s opakovaně používanou vlastní taškou. V neposlední řadě je v ní k dispozici i Albert magazín s recepty.

„Naším cílem je být blíže k zákazníkům a co nejvíce usnadnit jejich nákup. Aplikace jim poskytne nabídky, tipy a recepty přímo na míru. Proto se při registraci ptáme na několik otázek souvisejících s jejich preferencemi u jídla a vaření. Ty nám následně umožní dodávat zajímavý a relevantní obsah. Samozřejmě, pokud uživatelé nechtějí, na otázky odpovídat nemusí,“ říká Robert Broekhuizen, Digital Engagement Director ve společnosti Albert.

Aplikace Můj Albert je dostupná jak pro chytré mobilní telefony s operačním systémem Android, tak i pro iOS. Aktuálně je možné ji využít v šesti jihlavských prodejnách. Po testovací fázi bude následovat spuštění pro zákazníky v ostatních částech republiky. Aplikace je zdarma ke stažení v obchodech Google Play a App Store.

-stk-