Generali Česká pojišťovna ukazuje „sousedské“ poradce

čtvrtek, 4. června 2020, 12:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pod heslem „Každý z nás je jeden z vás“ komunikuje Generali Česká pojišťovna v kampani svých šest tisíc poradců.

Zdroj: Generali Česká pojišťovna

Zdroj: Generali Česká pojišťovna

Generali Česká pojišťovna startuje 4. června novou kampaň „Každý z nás je jeden z vás“, v níž klade důraz na svou dostupnost. Vedle herců do ní obsadila i 25 svých reálných poradců. Jde o druhou letošní kampaň značky, jež vznikla sloučením aktivit České pojišťovny a pojišťovny Generali v prosinci loňského roku.

Cílem kampaně je poukázat na širokou síť poradců, kterých má Generali Česká pojišťovna šest tisíc. Kontaktovat je tak podle společnosti není těžší než „prostě zavolat na souseda“. 

Komunikace, jež poběží až do konce letních prázdnin, bude k vidění na televizi Nova a Prima, dále na internetu a ve venkovní reklamě. V ní je „sousedský“ rozměr kampaně ještě posílený tím, že v každém kraji se na reklamních nosičích bude možné setkat s obchodníky společnosti, kteří v lokalitě působí. Online linku doplňuje specializovaný portál s mapou a vyhledáváním nejbližšího poradce.

Pod kampaní je podepsána agentura Isobar. Produkci zajistila společnost Armada Films. Režie spotů se ujal Roman Valent. Vizuální stránka je dílem fotografa Adama Bartase. O média se postarala agentura Vizeum. 

-stk-