Mladá fronta získala nové prostory v budově SmíchOff

středa, 24. června 2020, 08:15 Tisk , Aktualizováno MediaGuru

Vydavatelství Mladá fronta bude nově sídlit v administrativní budově SmíchOff.

Nové prostory vydavatelství Mladá fronta, zdroj: MF

Nové prostory vydavatelství Mladá fronta, zdroj: MF

Vydavatelství Mladá fronta (MF) podepsalo 23. června 2020 smlouvu o pronájmu nových kancelářských prostor v administrativní budově SmíchOff v pražské Plzeňské ulici. Činnost vydavatelství pokračuje podle sdělení společnosti kontinuálně a všechny tituly mají vyjít podle naplánovaného harmonogramu.

„Zde bude mít trvalé zázemí management, finanční oddělení, back office a IT. Ostatní námi pronajaté prostory budou fungovat na principu hubu, tedy místa k našemu pravidelnému i operativnímu setkávání i ke schůzkám s našimi klienty. Běžný provoz a vydávání titulů nebudou narušeny, a to ani i při kombinaci s částečnou prací v režimu home office, která se nám osvědčila v období koronavirové pandemie,“ řekl Karel Novotný, ředitel divize Tištěných titulů, vydavatelství Mladá fronta.

Nadále bude ale korespondenční adresou MF původní adresa Mezi Vodami 1962/9, 143 00 Praha 4 - Modřany, kde bude zajištěno doručování a pravidelné přebírání pošty.

Mladá fronta, která je v konkurzu, musela v pondělí opustit své sídlo v pražských Modřanech. Jak napsal server Info.cz, dostala okamžitou výpověď. Výpověď dala vydavatelství společnost CI Office, jejíž jednatelkou je podle obchodního rejstříku předsedkyně představenstva Mladé fronty Markéta Nováková.

Ve středu dopoledne se v insolvenčním rejstříku objevily další změny ve firmě: Markéta Nováková byla 12. června odvolána z pozice předsedkyně představenstva a jediným akcionářem se stal Pavel Boušek, na kterého byly převedeny akcie věřitele Crane Constancy. O prodeji Mladé fronty se ale zatím nerozhodlo.

MF: Markéta Nováková odvolána, novým akcionářem Boušek

středa 24. června 2020

Mladá fronta vydává ekonomický týdeník Euro a další časopisy. Divize Online provozuje ekonomický web Finance.cz a dalších 12 specializovaných internetových titulů. Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 200 nových publikací.

-mav-

Aktualizováno ve středu 24.6. 2020 v 11:35 o informaci o odvolání Markéty Novákové a změně v akcionářské struktuře.