Prima nabídne přes léto předpremiéry seriálu Slunečná

úterý, 16. června 2020, 12:25 Aktuality, Internet & Mobil, TV MediaGuru

Prima umožní divákům zhlédnout přes letní prázdniny předpremiéry seriálu Slunečná. Na internetu budou nové díly o dva měsíce dřív než v televizi.

Slunečná, foto: FTV Prima

Slunečná, foto: FTV Prima

Televize Prima nabídne online předpremiéry seriálu Slunečná během prázdnin. K dispozici budou od 23. června na iPrima.cz ve Videopůjčovně za poplatek 39 Kč za epizodu. Diváci, kteří si zaplatí, uvidí předpremiérovou epizodu (36. díl) o dva měsíce dříve než televizní diváci.

„Byli bychom rádi, kdyby si s námi diváci užili slunečné léto, proto jsme se rozhodli pro netradiční krok a poprvé v naší 27leté historii bude online premiéra o více než dva měsíce předcházet televiznímu vysílání,“ uvedl Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Seriál Slunečná průměrně sleduje 1,37 mil. diváků (share 31,99 % v CS 15+), na iPrima.cz každý díl průměrně vidí 144 tisíc diváků. Nejsledovanější květnový díl Slunečné vidělo 14. dubna na hlavním kanálu Prima 1,62 mil. diváků (share 35,63 %) v CS 15+. Každý díl si ve Videopůjčovně zakoupí průměrně 42 tisíc uživatelů. Celkem si mohou diváci ve videoarchivu iPrima.cz zdarma pustit 720 titulů a dalších 225 mohou zhlédnout ve Videopůjčovně.

Seriál Slunečná se bude v televizi vysílat do 23. června, nové díly se poté vrátí po letní přestávce.

Prima nabízí online předpremiéry svého v současnosti nejúspěšnějšího seriálu Slunečná při příležitosti svého 27. výročí.

Televize Prima (dříve Premiéra TV) coby první komerční televize začala vysílat 20. června 1993 v Praze a ve středních Čechách. O rok později dostala licenci na celoplošné vysílání. V průběhu let se z jedné stanice Prima rozrostla do mediální skupiny s devíti kanály, weby i časopisy. Průměrný share skupiny Prima je od začátku letošního roku 24,18 % (meziroční růst o 0,40 p. b.) v celodenním vysílání a 25,95 % (meziroční růst o 1,01 p. b.) v prime time v CS 15+.

-mav-