Ředitelem strategického rozvoje a marketingu A11 je Jan Kulich

úterý, 9. června 2020, 13:55 Aktuality, Lidé, Tisk MediaGuru

Vydavatelství A11 zřídilo pozici ředitele strategického rozvoje a marketingu, obsadil ji Jan Kulich.

Jan Kulich, zdroj: A 11

Jan Kulich, zdroj: A 11

Vydavatelství A11 zřídilo pozici ředitele strategického rozvoje a marketingu, na kterou nastoupil Jan Kulich. Ten má na starosti rozšiřování stávající sítě 28 okresních mutací novin Náš Region a šesti mutací časopisů Vaše Praha. Kromě toho řídí marketing divize B2B časopisů a podílí se na organizaci odborných eventů Profi Brunch

Ředitel vydavatelství Aleš Zavoral uvedl, že od Kulicha očekává především koordinaci rozvojových aktivit, zkvalitnění distribuční sítě novin Náš Region a komunikaci se strategickými partnery a státní správou. Nový post ředitele strategického rozvoje a marketingu zřídilo vydavatelství v reakci na rozvoj portfolia tištěných časopisů. 

Jan Kulich posledních sedm let vedl marketingové oddělení vydavatelství Empresa Media, před tím čtyři roky vedl marketing B2B divize vydavatelství Economia a působil jako ekonomický redaktor České informační agentury.

A11 vydává odborné magazíny Profi Medicína, Profi Poradenství & Finance, Profi Makléř & Reality, Profi​ HR, Innovation, Ze Zdravotnictví, humoristický měsíčník Sorry, noviny Náš Region v 28 okresních mutacích ve Středočeském, Libereckém, Ústeckém a Karlovarském kraji. V Praze vydává Náš Region Praha a časopisy Vaše 1, Vaše 4, Vaše 5, Vaše 6, Vaše 7, Vaše 10, provozuje zpravodajské weby nasregion.cz a zezdravotnictvi.cz.

-mav-