Řetězec Tedi otevře první pobočky v Česku v červenci

středa, 17. června 2020, 13:00 Aktuality, Retail MediaGuru

Německý řetězec Tedi vstoupí v červenci na český trh. První obchody otevře v Prostějově a Opavě.

Zdroj: Tedi.com

Zdroj: Tedi.com

Německý diskontní řetězec Tedi, jenž provozuje v osmi zemích Evropy více než 2300 obchodů, vstoupí v červenci do České republiky. „První dvě pobočky otevřeme ve čtvrtek 16. července. Nacházet se budou v Prostějově a Opavě,“ uvedla na dotaz MediaGuru tisková mluvčí společnosti Aline Grund. 

Původně chtěla společnost původem z Dortmundu otevřít svých prvních pět až šest filiálek v Česku v průběhu května a června. Kvůli pandemii koronaviru se však plán expanze zpomalil. Na českém trhu bude přítomna pouze prostřednictvím svých kamenných prodejen, e-shop je dostupný pouze v Německu. 

Tedi nabízí sortiment od produktů pro domácnost, elektroniky, hračkářství, kosmetiky, drogerie, DIY, party po papírnictví. Vedle toho nabízí také příslušenství pro auta i jízdní kola či sezónní kolekce. Podle velikosti a lokality mohou zákazníci vybírat v obchodech z až devíti tisíc produktů. „Značkové zboží se stále častěji nachází jak ve stálé nabídce, tak mezi trendy produkty,“ dodala Aline Grund. 

Svým zaměřením se Tedi zařadí do konkurence řetězců Pepco, Kik nebo Tiger. Ve třetím čtvrtletí letošního roku avizuje vstup na trh také nizozemský diskont Action. 

Diskont Action posouvá vstup do Česka, přijde ale ještě letos

úterý 16. června 2020

-stk-