Seznam.cz uvede v létě průvodce, seriály či Klímův podcast

úterý, 16. června 2020, 14:30 Aktuality, TV, Internet & Mobil MediaGuru

Tipy na výlety, seriály, filmy či nové pořady přinesou během léta média skupiny Seznam.cz.

Kuchaři u ohně, zdroj: Seznam.cz

Kuchaři u ohně, zdroj: Seznam.cz

Zpravodajský server Seznam Zprávy přinese během letního vysílání přehled kvality českých vodních ploch a toků s tipem, kam (ne)vyrazit za koupáním, i interaktivní mapu s deseti výlety na každý týden, které doporučují týmy Seznam Zpráv a Mapy.cz. Připraveny jsou pořady Svět doma s Jankem Rubešem, který nabídne letní cesty po českých obcích, a dále pořad S Čechy na cestách. Připraví ho Filip Harzer a diváky zavede do oblíbených destinací českých turistů u nejbližších zahraničních sousedů. Zavítají například na Balaton nebo do Krakova. Vysílat se bude také pořad Last minute: prázdninový deník o aktuálním dění z dovolenkových destinací v Česku a okolí.

V programu se jednou týdně objeví i audio seriál podle scénáře Josefa Klímy Dějiny zločinu, ve kterém si diváci mohou připomenout nejznámější či nevyřešené kriminální případy české historie.

„Letní obsahový speciál Seznamu stavíme na originálních zážitcích a autorské inspiraci. Chceme být spolehlivým prázdninovým průvodcem po Česku a blízkých sousedních státech. Od ranního servisu a překvapivých tipů na letní dobrodružství, až po večerní poslech podcastové detektivky někde pod stanem nebo na chalupě,” říká ředitel divize Zpravodajství a rádií Jakub Unger.

Na Televizi Seznam se začátek léta ponese v duchu závěrečných dílů seriálu PC Rebelové IV a první řady krimi seriálu Zločinná mysl. Diváci uvidí i  premiérové díly Krále vrakovišť či Zahradní proměny nebo seriály Lajna a Autobazar Monte Karlo.

Televizeseznam.cz přinese mj. nový pořad z produkce Streamu Retrohrátky připomínající hry z doby, kdy ještě nebyly mobily. S Hugo Hromasem a Zdeňkem Marcínem je také připraven kulinářský pořad Kuchaři u ohně.

Detailní informace najdete zde.

-mav-