Tesco i Penny rozšiřují řady vlastních značek

úterý, 30. června 2020, 07:40 Aktuality, Retail MediaGuru

Tesco i Penny přidávají další produkty do řad privátních značek. Tesco navíc umístilo produkty řady Finest na společný regál do hlavní uličky.

Produkty Finest jsou nově v hlavní uličce 86 hypermarketů Tesco, zdroj: Tesco

Produkty Finest jsou nově v hlavní uličce 86 hypermarketů Tesco, zdroj: Tesco

Obchodní řetězce Tesco i Penny Market rozšiřují řady produktů vlastních značek. Tesco inovuje prémiovou řadu „Finest“ a mezi novinky je například Fair Trade káva z Kolumbie a Sumatry, italské pesto, zelený čaj s mátou a několik druhů prémiových džemů. Produkty značky Tesco Finest se navíc vrátily do vlastních označených regálů a řetězec je umístil nově do hlavní uličky v prodejně. K dostání budou ve všech 86 hypermarketech v České republice.

„Produktová řada Finest se rozroste o produkty z Itálie, Srí Lanky, Velké Británie, Kolumbie, Sumatry a dalších zemí,“ uvedla Eva Šimečková, vedoucí oddělení výrobků vlastní značky Tesco ve střední Evropě.

Penny má nově v nabídce vlastní značky o 16 výrobků na grilování více, zdroj: Penny

Penny má nově v nabídce vlastní značky o 16 výrobků na grilování více, zdroj: Penny

Penny pak rozšířilo nabídku vlastní značky Na Gril o 16 českých výrobků a přibyly i dva druhy zmrzliny. Nově do nabídky přibyly Grilovací klobásky pikantní a dva druhy steakového masa na gril, a to Steak hovězí Entercote a Rump steak. Celkem je nově na pultech Penny devět druhů uzenin a sedm druhů mas. V rámci vlastní značky rozšířilo Penny také segment zmrzlin, kde nově nabízí Opočenskou zmrzlinu v kelímku, a to hned ve dvou nových příchutích.

„Pokud mám vybrat nejoblíbenější produkty, pak stále vedou tradiční špekáčky následované tyčinkami na gril. V mase je to vepřová krkovice marinovaná a spolu s ní kuřecí stehenní řízek v marinádě.  Očekáváme, že k našim výše uvedeným stálicím posledních let se připojí Bavorské grilovací klobásky a novinka Grilovací klobásky pikantní,“ říká Radek Mlích, vedoucí oblasti čerstvých potravin Penny.

-zue-

Privátní značky jsou v Evropě na vzestupu

sobota 13. června 2020