Welcome to the Jungle má novou vizuální identitu

úterý, 30. června 2020, 16:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

Nová vizuální identita má jasněji vyjadřovat to, čemu se firma věnuje.

Zdroj: Welcome to the Jungle

Zdroj: Welcome to the Jungle

Společnost Welcome to the Jungle (bývalé Proudly) má novou vizuální identitu, která má jasněji vyjadřovat to, čemu se firma věnuje. Nová vizuální identita je součástí webových stránek společnosti, sociálních sítí, firemních produktů i veškerých komunikačních materiálů.

Welcome to the Jungle působí ve vysoce konkurenčním prostředí na trhu práce. Chce se od konkurence odlišit tím, že propojí technologické zázemí (B2B produkty SaaS Welcome Kit a Welcome Home) a také ediční aktivity (tvorba mediálního obsahu). Nové motto Work for more má tyto ambice vyjadřovat. 

„Welcome to the Jungle se chce stát platformou, která toho od práce požaduje ‚víc‘ a která chce odhalit všechny její možnosti. Přichází s novým pohledem na práci i na to, co práce představuje. Tato společnost se chce stát součástí změn, které na pracovním trhu neustále probíhají, a ze své odborné pozice se podílet na budoucnosti udržitelného zaměstnání," uvedla společnost v oficiálním oznámení.

Nová vizuální identita má potvrdit pozici značky a stát se společným jmenovatelem veškeré její činnosti. 

Motto vzniklo v designérském studiu Violaine & Jérémy, stejně jako písmo Welcome Font, které bylo navrženo speciálně pro společnost Welcome to the Jungle. Logo je doplněno také novou barevnou škálou, jíž dominuje žlutá barva spolu s paletou sekundárních barev, které vycházejí z odstínů černé, šedé, bílé, ale i mandarinkové.

-mav-