Zalando startuje v Česku nový ambasadorský program

čtvrtek, 11. června 2020, 11:35 Aktuality, Retail, Reklama MediaGuru

Zalando se na českém trhu spojuje s celou řadou lokálních influencerů. Cílem je více lokalizovat obsah pro místní publikum.

Zdroj: Zalando

Zdroj: Zalando

Módní e-shop Zalando představuje v České republice svůj nový ambasadorský program. Spojuje se v něm s celou řadou tuzemských internetových osobností, například s Monikou Marešovou, Vandou Jandou, Terezou Hodanovou, Zeou, Paulie Garandem či Kovym, kteří budou značku reprezentovat následujících šest měsíců na různých sociálních platformách – Instagramu, YouTube nebo TikToku, to vše s cílem dále lokalizovat obsah Zalanda pro české publikum. 

První ambasadorský program Zalanda v České republice proběhl už minulý rok, mimo jiné s Nikolou Čechovou, Behou Nguyen, Annou Šulcovou, Adamem Machem a Martinem Carevem. Letos společnost navazuje na předchozí spolupráce a svůj program rozšiřuje, aby oslovila co nejširší skupinu zákazníků.

„Jako přední evropská platforma pro módu a životní styl se snažíme naše české zákazníky inspirovat a zaujmout, zvlášť v těchto nelehkých dobách. Chceme je podporovat v jejich rozhodnutích a být pro ně prvním místem, kam zamíří, když pomyslí na módu - tzv. starting point for fashion. Protože neustále hledáme způsoby, jak lokalizovat naši nabídku, rozhodli jsme se letos spolupracovat s velmi rozmanitou skupinu známých osobností z různých prostředí a s rozličnými zájmy, která skvěle reprezentuje hodnoty Zalanda,” říká Dawid Pożoga, Market Lead pro Českou republiku. 

První aktivity společné spolupráce souvisí s globální výzvou #StyleDayFriday, ve které jsou uživatelé sociálních sítí vyzváni ke sdílení jejich nejzajímavějšího outfitu k tématu daného týdne. Projektu se účastní každý týden více než 50 influencerů v různých zemích včetně zaměstnanců Zalanda. 

Výstupy dlouhodobé ambasadorské spolupráce budou využívány také na kanálech značky včetně webu Get the Look, newsletterů nebo sociálních médií. 

-stk-