Anna Marešová spustila kampaň na předprodej novinky

neděle, 26. července 2020, 08:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Designérka Anna Marešová odstartovala na HitHitu kampaň na předprodej novinky v podobě menstruačního kalíšku.

Menstruační kalíšek od Whoop·de·doo, foto: Adam Dvořák

Menstruační kalíšek od Whoop·de·doo, foto: Adam Dvořák

Produktová designérka Anna Marešová plánuje na podzim rozšířit řadu intimních pomůcek pro ženy Whoop·de·doo o menstruační kalíšek. Jeho prototyp již byl představen na sociálních sítích, kde byl prozrazen tvar a červená barva. Posledním krokem před spuštěním výroby je zhotovení formy, která však vyžaduje vysokou investici. K vybrání potřebných 445 tisíc korun zvolila designérka kampaň na crowdfundingové Hithit.

„Když člověk vyrábí produkt, je to velká investice. Místo abych sháněla investory, raději nabídnu menstruační kalíšek v předprodeji zákazníkům a fanouškům značky,“ vysvětluje Anna Marešová.

Při vývoji menstruačního kalíšku designérka kladla nejen na jeho vzhled, ale i na jeho funkčnost a komfort při nošení. „Během rešerše a vývoje Whoop·de·doo kalíšku jsem zjistila, že konkurenční produkty mají hodně dobrých vlastností, ale také velké množství nedostatků. Mým cílem bylo vtisknout jednomu produktu ty dobré vlastnosti a mouchy vychytat. Menstruační kalíšek nabízí řešení, které je šetrné jak k ženskému tělu, tak i k životnímu prostředí, což je pro značku Whoop·de·doo, ale i pro mne osobně, velmi důležité,“ dodává designérka.

Kalíšek Whoop·de·doo prošel intenzivním testováním, které bylo svěřeno například stand–up komičce Adéle Elbel, herečce Petře Nesvačilové, violoncellistce Terezii Kovalové, burleskní umělkyni Terézii Bělčákové aka Miss Cool Cat nebo zpěvačce a kmotře Whoop·de·doo Tonye Graves. Prototypy otestovala také gynekoložka Petra Vrzáčková, se kterou designérka konzultovala produktové detaily při vývoji Venušiných kuliček.

„Značka Whoop·de·doo není jen o erotice, vnímá ženu jako celek. Je o jejích emocích, těle, cyklech, intimním zdraví a sebevědomí. Není jen o sexu, věnuje se i těm méně atraktivním tématům,“ říká o své značce Anna Marešová.

-stk-