Bohemia Energy obsazuje do kampaně „vzpěrače“ Lišku

čtvrtek, 2. července 2020, 11:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Bohemia Energy ve své nové kampani rozvíjí koncept „Nic na vás nehrajeme“ s Pavlem Liškou a Markem Danielem.

Z nové kampaně Bohemia Energy, zdroj: Bohemia Energy

Z nové kampaně Bohemia Energy, zdroj: Bohemia Energy

Od 1. července odstartovala Bohemia Energy novou kampaň, jež se opět nese v duchu konceptu „Nic na vás nehrajeme“. Tvářemi jsou opět Pavel Liška a Marek Daniel, kteří ztvárňují role herce a režiséra točící fiktivní reklamu.

Aktuální reklama se zaměřuje na téma snadného získání úspor za energie. Pavel Liška v ní tak vystupuje jako „vzpěrač“, který se snaží zvednout obrovské telefonní sluchátko. „Chceme ukázat, že s námi je vše jednoduché, vše se dá zařídit po telefonu. Lidé nikam nemusí chodit, smlouvu lze zařídit vzdáleně s digitálním podpisem, nikdo ani nemusí navštěvovat zákazníka, pokud si to nepřeje. To jsou výhody, které lidé ocení i mimo koronavirovou krizi,“ říká o kampani Hana Novotná, PR manažerka Bohemia Energy.

Kampaň bude postupně uvedena na televizních stanicích skupin Prima a Barrandov. Na internetu bude koncept využit zejména ve vyhledávání, ve videoobsahu, na sociálních sítích. Plánované jsou i rozhlasové spoty.

Kreativa je dílem agentury Momentum. Produkci zajistila společnost Punk Film. Režie se ujal Pavel Nosek, kamery Jan Baset Střítežský. Mediální plánování a nákup mají na starosti Médea a Ogilvy Performance Marketing.

-stk-