Marlenka uvádí na trh medové limonády s ovocem

pátek, 31. července 2020, 07:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

Nové medové limonády s ovocem přináší na český trh značka dortů Marlenka.

Čtyři druhy medových limonád uvádí firma Honey Drink se značkou Marlenka, zdroj: Honey Drink.

Čtyři druhy medových limonád uvádí firma Honey Drink se značkou Marlenka, zdroj: Honey Drink.

Značka medových dortů Marlenka přináší ve spolupráci se společností Honey Drink v červenci na český trh novinku v podobě medových limonád s ovocem. V nabídce budou čtyři základní příchuti – jahoda, mandarinka, višeň a malina. 

„Se zdravějším životním stylem Češi čím dál více přecházejí na ovocné limonády a jejich podíl na trhu meziročně roste, a to v řádu téměř desítky procent,“ vysvětluje zakladatel společnosti Honey Drink Pavel Slezák. 

Nové limonády se budou postupně objevovat v prodejní síti Marlenka, v obchodech typu Cash & Carry, gastro provozovnách i na prodejních místech s impulzními formáty nápojů a online obchodech. K dostání budou ve skleněných lahvích o objemu 0,33 litru. 

Příprava nového produktu firmě zabrala rok. Náročná je především základní surovina v podobě medu. „S medem se musí opatrně. Kdyby ho bylo v nápoji moc, byl by nápoj příliš sladký. Musíte ho proto do nápoje přidávat tak akorát a poměr měnit podle toho, jaký med v tom kterém roce sklidíte,“ popisuje výkonný ředitel Honey Drink Lukáš Martinisko. Přidávané ovoce je speciálně vyšlechtěné pro tento typ nápojů. „Ovocné plody, které přidáváme do nápojů, musí být malé, aby se dobře v nápoji konzumovaly, a zároveň plné chuti. Proto je pěstujeme na jihu Evropy, kde je přece jen více slunce,” dodává Martinisko. 

-stk-