Petr Laštovka nastoupil do Geometry Prague

čtvrtek, 16. července 2020, 14:50 Aktuality, Lidé, Reklama MediaGuru

Petr Laštovka má v agentuře Geometry Prague na starost rozvoj strategických a konzultačních služeb napříč všemi oblastmi.

Petr Laštovka. zdroj: Geometry Prague

Petr Laštovka. zdroj: Geometry Prague

Petr Laštovka se stal novým strategy directorem agentury Geometry Prague. Primárně se má soustředit na rozvoj značek patřících společnostem British American Tobacco, Unipetrol a Mondelez. Vedle toho bude pracovat na dokončení digitální  transformace agentury, kterou Geometry již dříve zahájila a která se spolu s představením nového positioningu „Brave New geometry" stává podle sdělení agentury klíčovou. 

„V minulosti odvedl velký kus práce pro své zaměstnavatele a obdobné úspěchy a nasazení očekávám i nyní. Jsme dnes jednou z mála agentur na trhu, která se specializuje na komerční úspěšnost pomocí kreativního přístupu k obchodu. Máme dlouholeté zkušenosti z retailového prostředí a chápeme chování lidí v různých fázích nákupního procesu. To nám dává náskok, obzvlášť v dnešní době, kdy celý svět je obchod," uvedl Martin Pešta, ředitel Geometry Prague.

Petr Laštovka působil v televizi Prima, kde spoluzakládal projekt iPrima.cz. Poté několik let pracoval pro společnost O2 na pozici manažera marketingu, kde byl zodpovědný například za komunikaci značky 1188 a O2 Media. Před příchodem do Geometry působil v roli senior plannera a head of interactive v OgilvyOne a byl hlavním plánovačem v agentuře Comtech_CAN, kde se podílel například na projektech pro Český červený kříž, pivovarské značky Litovel, Holba, Zubr nebo české zastoupení značky Mercedes-Benz. Laštovka je také mnohaletým předsedou digitální sekce Asociace komunikačních agentur a členem prezidia AKA.

„Rád využiji svých zkušeností a pracovního nadšení v této zajímavé době, kdy se celý svět digitalizuje a transformuje. Vždycky pro mě zůstanou klíčoví lidé, jejichž vzdělávání a zapojení do změněného světa bude v Geometry mou další výzvou," sdělil ke svému nástupu Laštovka.

-mav-