Prima začala natáčet nový seriál Hvězdy nad hlavou

pondělí, 20. července 2020, 12:25 TV MediaGuru

Televize Prima zahájila natáčení nového šestnáctidílného seriálu s Terezou Kostkovou v hlavní roli.

Natáčení seriálu Hvězdy nad hlavou, zdroj: FTV Prima

Natáčení seriálu Hvězdy nad hlavou, zdroj: FTV Prima

Televize Prima připravuje do vysílání další původní seriál. Jmenuje se Hvězdy nad hlavou a má mít šestnáct dílů. Odehrává se ve venkovském prostředí, zaměřením půjde o romanticko-komediální seriál. Seriál se natáčí v exteriérech na Rokycansku a na obrazovkách se objeví příští rok (2021).

Za vznikem seriálu Hvězdy nad hlavou stojí produkční společnost Infinity Prague, producent Tomáš Hoffman, výkonná producentka Jana Gospičová a režiséři Martin Knopp a David Laňka.

Hlavní hrdinkou romantického komediálního seriálu je veterinářka Lucie Boučková v podání Terezy Kostkové. Na vesnici zachraňuje nejen zvířata, ale často i lidské osudy. Sama je postavena před volbu, kdy se musí rozhodnout mezi dvěma muži. Ztvární je Roman Vojtek a Roman Zach.

„Jsme rádi, že se ke spolupráci podařilo získat naše i diváky velmi oblíbené hvězdné tváře, jako jsou Bolek Polívka, Tereza Kostková, Roman Zach, Petr Nárožný, Pavel Zedníček nebo Oldřich Vlach,“ uvedla ředitelka výroby TV Prima Lucia Kršáková.

V seriálu se dále objeví např.  Veronika Žilková, Kateřina Marie Fialová, Václav Kopta, Alena Mihulová, Jitka Smutná, Veronika Khek Kubařová, Miroslav Táborský, Martin Pechlát, Jaromír Dulava, Eva Leinweberová, Pavlína Mourková, Anna Schmidtmajerová, Ondřej Bauer a další. 

Jde tak o další původní seriál TV Prima. Jejím nejúspěšnějším seriálem je v současnosti Slunečná (na jaře 2020 průměrná sledovanost 1,38 mil. share: 32 %, 15+). Nové díly seriálu Slunečná připravuje Prima do podzimního vysílání 2020. Svůj připravovaný program pro letošní podzim televize zveřejní na konci tohoto týdne.

-mav-