Rebrandovanou značku Natura nyní podporuje kampaň

úterý, 7. července 2020, 11:00 Aktuality, Reklama, Marketing MediaGuru

Toma Natura se pod střechou společnosti Coca-Cola HBC změnila na značku Natura.

Klíčový vizuál ke kampani značky Natura, zdroj: Coca-Cola HBC

Klíčový vizuál ke kampani značky Natura, zdroj: Coca-Cola HBC

Po loňském převzetí značky Toma Natura se společnost Coca-Cola HBC Česko a Slovensko pustila do jejího rebrandingu. Nově je balená voda z Adršpasko-Teplických skal prodávána pod značkou Natura, kterou v současnosti podporuje nadlinková komunikace. 

Pod novou značkou začala výroba letos na svatého Valentýna, na trh poprvé vstoupila v březnu. Při rebrandingu byl kladen důraz na zachování autenticity původní značky a také na spojení s prostředím, kde voda vzniká. „Důraz jsme kladli na jedinečnou krajinu Adršpasko-Teplických skal, která po staletí chrání podzemní vodní zdroj a zajišťuje její nejvyšší kvalitu a čistotu,“ popisuje na dotaz MediaGuru za společnost Coca-Cola HBC Tomáš Jirásek, ředitel závodu v Teplicích nad Metují. 

Název Natura byl jasnou volbou vzhledem k původnímu názvu Toma Natura. „Navíc nám tento název nejlépe skóroval u spotřebitelů v rámci validace,“ přibližuje Jirásek s tím, že hlavní konkurenční výhoda tkví v kvalitě samotné vody: „Nedochází k vůbec žádné její úpravě a tak, jak vyvěrá hluboko ve skalách, ji stáčíme do lahví. Druhá výhoda je, že má velmi malou mineralizaci, takže je opravdu vhodná pro každodenní pití i pro kojence.“

Natura je dostupná v 0,5 l a 1,5 l balení a v 750 ml PET lahvích se sportovním uzávěrem. V plánu je i skleněná lahev o objemu 330 ml, jež bude určena do restaurací. V nabídce je perlivá, jemně perlivá a neperlivá varianta a také voda pro kojence. 

Aktuálně je značka podpořena marketingovou kampaní v televizi, kině, outdooru a na internetu. Součástí komunikace, jež staví především na zmíněných produktových benefitech, jsou i aktivity v e-commerce. 

 

Pod kampaní je podepsána agentura McCann Prague. Produkci zajistila společnost Boogie Films.

-stk-