Saunia otevře první pobočku na Slovensku

středa, 29. července 2020, 09:45 Aktuality, Retail MediaGuru

Saunia plánuje otevřít první pobočku na Slovensku, konkrétně v Bratislavě. Celkově tak bude mít 13 provozoven.

Zdroj: Saunia

Zdroj: Saunia

Síť saunových světů Saunia dokončuje expanzi na Slovensko, kde má v plánu otevřít první pobočku v bratislavském Aupark centru ještě před začátkem hlavní saunovací sezony. Dále byly obnoveny práce na dokončení další pobočky v ostravském Avion centru. Do konce roku by tak síť měla mít 13 poboček, které se všechny nacházejí v nákupních centrech. Šest provozoven je v Praze, dvě v Brně, jedna v Liberci, jedna v Hradci Králové a dvě budou brzy v Ostravě.

Firma má za cíl dosáhnout letos obratu 260 milionů korun. Kromě expanze jí má pomoci především rostoucí zájem Čechů o zdraví, který prokazatelně nastartovala koronavirová epidemie. Jen v posledních dvou měsících dosáhla návštěvnost saunových světů Saunia dvojnásobku obvyklého stavu, a to i přes to, že provoz center do druhé poloviny června podléhal dílčím omezením a léto patří z pohledu návštěvnosti k nejslabším obdobím. „Vysvětlujeme si to mimo jiné i zvýšeným zájmem lidí o jejich zdraví a imunitu, pro které je saunování prospěšné,“ vysvětluje Jaroslav Zonyga, COO Saunia.

Budoucnost vidí vedení Saunie také v užší spolupráci s firmami. Pro ty momentálně připravuje zcela nový produkt, možnost krátkodobých pronájmů saun a zázemí pro firemní účely včetně firemních prezentací nebo teambuildingů. 

-zue-