Zaměstnanci kupují provozovatele služby SmartEmailing

pondělí, 20. července 2020, 10:55 Aktuality, Marketing, Internet & Mobil MediaGuru

Společnost SmartSelling, provozovatel nástroje pro e-mail marketing SmartEmailing, mění svou vlastnickou strukturu.

Zaměstnanci společnosti SmartSelling, zdroj: SmartSelling

Zaměstnanci společnosti SmartSelling, zdroj: SmartSelling


Společnost SmartSelling, provozovatel nástroje pro e-mail marketing SmartEmailing, mění svou vlastnickou strukturu. Od původního majoritního vlastníka Davida Kirše kupují firmu zaměstnanci v čele s CEO, Kateřinou Fišerovou a vývojářem Martinem Strouhalem, kteří byli doposud minoritními vlastníky společnosti.

Nástroj prochází v posledních dvou letech technologickou transformací a meziročním růstem ve výši 150 %. „SmartEmailing je moje srdeční záležitost a ruku v ruce s tím, jak se nám daří růst, rostla i naše chuť mít přímý dopad na to, kam se firma bude posouvat dále,” uvedla Kateřina Fišerová, CEO společnosti a zároveň nová předsedkyně představenstva.

Kromě zmíněné CEO a vývojáře se do odkupu firmy zapojila větší část stávajícího managementu, manažer klíčových zákazníků Vojtěch Bulíř , CFO Hana Marišlerová, CTO David Šarík, CSO Jan Keller, a vedoucí zákaznické podpory Markéta Danišová.

Firma v posledním období získala klienty Czech News Center nebo Vivantis. Její řešení využívají např. Innogy, Wunderman, Eset, Heureka nebo PetCenter. Další směřování firmy SmartSellingmá jít s novými vlastníky cestou automatizace, personalizace a predikce chování.

-mav-