Chupa Chups na kreativu volí Isobar a Bistro Social

středa, 26. srpna 2020, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Chupa Chups si na správu sociálních sítích i kampaňovou komunikaci vybírá Isobar a Bistro Social.

Zdroj: Isobar

Zdroj: Isobar

Lízátka Chupa Chups z portfolia společnosti Perfetti Van Melle si v rámci dvou výběrových řízení na dlouhodobou správu sociálních sítí a kampaňovou komunikaci vybrala agentury Isobar a Bistro Social ze skupiny Dentsu Aegis Network.

Cílem nové komunikace Chupa Chups je nastavit atraktivní vizuální styl a oslovit mladou cílovou skupinu. „Ocenili jsme moderní a hravý vizuální přístup, který nám agentury společně představily už v rámci výběrového řízení na dlouhodobou správu sociálních sítí. Potěšil nás i fakt, že agentury pochopily obchodní potřeby značky a přinesly atraktivní kreativní koncepty, které budují nejen brand, ale i podporují prodeje,“ komentuje výsledek výběrového řízení brand manažerka značky Chupa Chups Kristýna Chválová.

„K vítězství nás dovedly dvě důležité skutečnosti. Od první chvíle jsme k zadání přistupovali zcela integrovaně. Využívali jsme kombinace specifických znalostí Bistro Social (taktika pro social media platformy) a kreativní síly týmu Isobaru (strategie, big idea, exekuce). Druhým krokem k úspěchu byl celkový strategický přístup postavený na vlastním rozsáhlém výzkumu cílové skupiny a zaměření se na ,hybridní' typ kampaně – tedy takové, která podpoří image značky a zároveň bude mít potenciálně výrazný dopad na prodej,“ popisuje strategický ředitel Isobaru Tomáš Preněk.

První kampaň z dílny agentury Isobar bude nasazena v předvánočním období, druhou kampaň spustí Chupa Chups v průběhu roku 2021.

-stk-