CZC v kampani reinkarnuje Hezuckého do hlasového asistenta

úterý, 18. srpna 2020, 10:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

CZC v nové kampani podpoří práva dvojek, které „trpí tím, že se z rodinného rozpočtu kupuje vždy jen to, co je potřeba“.

Klíčový vizuál k aktuální kampani CZC.cz, zdroj: CZC.cz

Klíčový vizuál k aktuální kampani CZC.cz, zdroj: CZC.cz

Internetový obchod CZC.cz rozvíjí svůj komunikační koncept dvojek. V nové kampani bojuje za jejich práva koupit si, po čem touží. V boji mu pomůže i chytrý hlasový asistent Hezi, do kterého se reinkarnovala tvář minulých kampaní Patrik Hezucký.

V kampani se CZC.cz opírá o svou anketu, v níž 75 % dotázaných přiznalo, že nákup elektroniky pro radost z různých důvodů odkládá. „Doma máme už obří hromadu hrnečků, ale novou herní konzoli si ne a ne prosadit. Proto přišel čas jednat. Zastavíme nadvládu zbytečností, a navíc odměníme zákazníky, kteří se k tomuto revolučnímu kroku odhodlají,“ přibližuje s nadsázkou kampaň marketingový ředitel CZC.cz Milan Duda.

Během kampaně CZC.cz odmění každý nákup elektroniky nad 500 Kč dárkem v podobě O2 TV na dva měsíce. Balíček O2 TV HBO a Sport Pack v hodnotě 598 Kč získají za symbolický aktivační poplatek 2 Kč. „Diváci O2 TV se na konci srpna a v průběhu září mohou těšit hlavně na zahájení Ligy mistrů UEFA, anglické Premier League, české Fortuna ligy nebo hokejové extraligy. Fanoušci hollywoodských blockbusterů a kvalitních seriálů si zase přijdou na své na kanálech HBO, které nabídnou celou sérii Star Wars, oscarového Králíčka Jojo nebo nový seriál Třetí den s Judem Law,“ vysvětluje Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV.

Komunikace poběží do konce září v televizi na stanicích Prima a Barrandov, dále v outdooru, rádiu na vlnách Evropy 2, na internetu a sociálních sítích. Doplní ji podpora na pobočkách CZC.cz.

Na kreativě i produkci se podílela agentura DDB, s níž CZC.cz spolupracuje od začátku letošního roku. Tváří kampaně se stal Václav Zimmermann. Režie se ujal Matěj Šámal.

-stk-