DDB zakládá vlastní produkční studio Fame Factory

úterý, 25. srpna 2020, 07:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

DDB rozšiřuje své služby. Otevírá in-house produkční studio Fame Factory.

Nové produkční studio Frame Factory agentury DDB, zdroj: DDB

Nové produkční studio Frame Factory agentury DDB, zdroj: DDB

Kreativní agentura DDB rozšiřuje své produkční služby s novým in-house studiem Fame Factory. Od 17. srpna tak nově nabízí vlastní vizuální, audio a fotografickou produkci pro nové i stávající klienty.

Důvodem pro vlastní produkční studio je podle DDB zvyšující se poptávka ze strany klientů. Již loni realizovala přes 20 audiovizuálních projektů. „Každá úspěšná firma by se měla rozšiřovat a posouvat, a nám přišlo logické rozšířit naše produkční možnosti o zvukové a postprodukční studio.“ říká Ondřej Martinec, Head Producer DDB.

Studio Fame Factory, sídlící u Pražského povstání, disponuje profesionálním fotografickým a zvukovým studiem i samostatnou střižnou, a umožňuje tak agentuře samostatně produkovat televizní reklamy, animované i rozhlasové spoty a mnoho dalšího.

Od vlastního studia si tak DDB slibuje rychlejší a efektivnější možnosti upravovat obsah s kreativci přímo během produkčního procesu. „Tato služba má velkou výhodu pro nás i klienty, protože nabízí efektivní řešení času a také financí, což samozřejmě naši klienti vítají velmi pozitivně,“ dodává Ondřej Martinec.

-stk-