Do CNC přichází Jan Zubina, rozšíří online inzerci

pondělí, 24. srpna 2020, 14:45 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Začátkem srpna nastoupil na pozici Senior Yield Manager do mediálního domu CNC Jan Zubina.

Jan Zubina, zdroj: CNC

Jan Zubina, zdroj: CNC

Od 1. srpna působí v mediálním domě Czech News Center (CNC) Jan Zubina. Na pozici Senior Yield Manager nově pracuje v rámci oddělení online inzerce. Jeho příchod má být dalším krokem v probíhající digitální transformaci společnosti.

Do CNC přichází Jan Zubina z vydavatelství Vltava-Labe Media, kde byl tři roky zodpovědný za programatické technologie a výnosy. Předtím působil jako account manažer v CNC. Od roku 2012 pracoval v irské centrále Google, v němž podporoval inzerenty programu AdWords.

V CNC rozšíří Adops tým v oddělení online inzerce Michala Heisiga, ve kterém bude mít zodpovědnost za cenotvorbu a maximalizaci využití prostoru. „Mým cílem je přenést do CNC svoje zkušenosti s řadou reklamních systémů a pomoci tak v probíhající digitální transformaci. Prioritou je zvýšení efektivity monetizace prostoru za použití stávajících, ale i nových technologií. Rád bych zvýšil atraktivitu nabízených formátů zejména s ohledem na nativní reklamu, zefektivnil prioritizaci garantovaných a negarantovaných zdrojů a navýšil aktivní míru zhlédnutí reklamních pozic,“ popisuje Jan Zubina.

-stk-