Fitmin v nové kampani ukazuje lásku ke zvířatům

sobota, 22. srpna 2020, 08:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Fitmin přichází s novou reklamní kampaní. Ukazuje, odkud pochází a kde vyrábí svá krmiva.

Zdroj: Repro YT FitminCzech

Zdroj: Repro YT FitminCzech

Česká značka Fitmin odstartovala novou reklamní kampaň, kterou chce ukázat svoji lásku ke zvířatům i přírodě samotné a vtáhnout současné i nové zákazníky do svých životů a výroby. „Záměrem kampaně je říct českému národu, že Fitmin pochází z krásného prostředí Orlických hor a na svém statku vyrábí krmiva s více jak dvacetiletou tradicí a láskou ke zvířatům i přírodě,“ vysvětluje obchodní a marketingový ředitel značky Lubomír Holka.

Hlavní hvězdou reklamy je jedna z fenek (Fidži) plemene Border kolie, která žije v blízkosti statku v Chovatelské stanici Fitmin. Tu doprovází malá holčička, jež jak sama říká by ráda měla pejska, o kterého by se starala. Reklama bude k vidění v televizi na Primě a také na YouTube.

V kampani je akcentována produktová řada Výživový program pro psy, která je podpořena také hudebním klipem šitým na míru pro Fitmin a soutěží Fitmin Prima mazlíček roku o zásoby krmiva na celý život pro psa či kočku. Produkty značky se navíc stanou součástí některých pořadů TV Prima. „Především v online prostředí a v menší míře i v TV se diváci mohou setkat s rozhovory s našimi zaměstnanci, kteří pohovoří o své práci, ale i o tom, jak ve Fitminu přistupujeme ke kvalitě našich produktů,“ říká pan Holka s tím, že reportáže se objeví například v pořadech Prima mazlíček a Receptář prima nápadů.

Kreativa kampaně je dílem společnosti Entity Production. PR zajišťuje Allmedia4U.

-stk-