Knihy Dobrovský nabízejí vína značky Mucha

sobota, 8. srpna 2020, 08:05 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Knihy Dobrovský se spojily se společností Soare sekt a na svém e-shopu nabízejí edici sektů a odrůdových vín inspirovaných tvorbou Alfonse Muchy.

Knihy Dobrovský se spojily se společností Soare sekt a na svém e-shopu nabízejí ke knihám nově i edici sektů a odrůdových vín inspirovaných tvorbou Alfonse Muchy. Zákazníci si tak mohou budou moci vedle knížek vybírat z nabídky sektů z kolekce d´Alfons Mucha, které obsahují jak alkoholické, tak nealkoholické varianty.

 „Mnoho našich čtenářů si rádo dopřeje dobré víno k četbě, proto zařazení právě vín do nabídky pro nás bylo logickým krokem,“ říká Adam Pýcha, ředitel e-commerce a marketingu Knihy Dobrovský.

Vína mají pocházet z prémiových vinařských oblastí. Letos v červenci uplynulo 160 let od Muchova narození. Novou nabídku vín značky Mucha naleznou zákazníci na e-shopu Knihy Dobrovský od 5. srpna 2020. 

Knihy Dobrovský provozuje 34 knihkupectví a ve věrnostním klubu mají přes 150 tisíc členů. Pětkrát ročně pak vydávají  magazín Dobro.druh. Soare sekt nabízí ve svém portfoliu sekty, šumivá vína, tichá vína, šumivé vinné nápoje, nealkoholické šumivé vinné nápoje, vinné destiláty a Robby Bubble, nealkoholické šumivé nápoje pro děti. 

-zue-

Knihy Dobrovský představují výhody knižního dárku

sobota 21. prosince 2019