Sberbank startuje nový komunikační koncept „Hrdost“

úterý, 25. srpna 2020, 16:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Sberbank podporuje kampaní běžné účty. Odměňuje své zákazníky za věrnost i přechod od jiné banky.

Zdroj: Repro YT Sberbank CZ

Zdroj: Repro YT Sberbank CZ

Sberbank představila v neděli 23. srpna svůj nový komunikační koncept s názvem „Hrdost“, v němž podporuje své klienty v tom, aby byli na sebe hrdí. Nová kampaň komunikuje běžný účet i benefit v podobě 1234 korun za věrnost či přechod od jiné banky.

Kampaň je k vidění v televizi na stanicích skupiny Nova a na internetu. Reklamní spot pojednává o dívce, která se jednoho dne konečně rozhodne koupit boty svých snů a začít běhat. Tváří je herečka Anežka Rusevová, známá jako Vendula Maříková ze seriálu Ulice. 

Příběh cílí na klienty ostatních bank, kteří dlouho odkládají rozhodnutí převést svůj běžný účet někam jinam. My klientům nyní dáme hned několik důvodůodměnu 1234 Kč dostanou nejen za převod svého běžného účtu k nám, ale i za každý další rok jeho aktivního používání. Výběry z bankomatů a vedení účtu je samozřejmě zdarma,“ popisuje Alžběta Frösslová, Brand & Advertising Manager Sberbank.

 

V online prostředí bude nasazeno několik krátkých videí, které komunikují konkrétní benefity nového Fér účtu. Zároveň v ní bude banka s různými verzemi bannerových vizuálů. Cílem je oslovit během září až 50 % české internetové populace při zásahu tři a více zobrazení.

Autorem nového konceptu je agentura Proboston Creative. Spot vznikl ve spolupráci s produkční agenturou Yo‘Mama, pod taktovkou režiséra Jakuba Havlíka. Za digitální část kampaně zodpovídá agentura Acomware. Nákup médií zajistila agentura FMX, divize agentury Publicis. Design okřídlené obuvi vytvořil Oldřich Voyta.

-stk-