Týdeník TV pohoda bude od září distribuovat PNS

úterý, 11. srpna 2020, 14:00 Aktuality, Tisk MediaGuru

První novinová společnost začne od září distribuovat do prodejní sítě televizní týdeník TV pohoda z vydavatelství JIK-05.

První novinová společnost (PNS) začne od září distribuovat do prodejní sítě televizní týdeník TV pohoda z vydavatelství JIK-05. Časopis zaměřený na televizní programy a informace vychází v nákladu téměř 200 tisíc výtisků každé pondělí. TV pohoda v současnosti pro distribuci využívá společnost Mediaprint & Kapa Pressegrosso.

„Pro cílovou skupinu našich čtenářů je především důležitá co největší dostupnost časopisu a tu díky široké distribuční síti PNS podstatně zlepšíme,“ uvedl jednatel společnosti JIK-05 Jiří Kašpar. Dodal, že PNS nabízí vydavatelství možnost pružně pracovat s počty výtisků, které jsou dodávány na jednotlivá prodejní místa.

TV pohoda používá distribuční model, kdy část nákladu jde do přímého prodeje a část nákladu je distribuována a prodávána jako příloha prakticky všech regionálních týdeníků. Vydavatelství JIK-05 vydává navíc každý rok čtyři sezónní speciály s názvem Křížovky TV pohoda.

Podle dat ABC ČR za červen 2020 představoval vkládaný náklad TV pohoda v tomto měsíci přes sto tisíc výtisků a tištěný náklad přes 80 tisíc výtisků. 

-mav-