Vodafone TV přidává do nabídky Netflix

úterý, 18. srpna 2020, 15:00 Aktuality, Internet & Mobil, TV MediaGuru

Vodafone TV rozšiřuje svou nabídku. Nově je její součástí také služba Netflix.

Vodafone uzavírá na českém trhu partnerství s Netflixem, zdroj: Vodafone.

Vodafone uzavírá na českém trhu partnerství s Netflixem, zdroj: Vodafone.

Součástí televizní nabídky Vodafone TV je nově služba Netflix. Zákazníci díky tomu získají přístup k pořadům Money Heist, Stranger Things, The Witcher (Zaklínač) nebo film The Irishman (Irčan).

„Dosud naše televize obsahovala přes 130 televizních kanálů, bohatou videotéku a nyní dál posiluje své postavení. Nově, díky našemu partnerství s Netflixem, získávají zákazníci množství prvotřídního obsahu – vše přehledně na jednom místě,“ uvedl Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Služby Vodafonu a Netflixu budou zákazníci moci hradit jednou fakturou. Vodafone TV si mohou zájemci předplatit v kombinované nabídce, tedy při pořízení pevného internetu od Vodafonu, ve třech programových balíčcích – Klasik (přes 55 TV stanic) za 150 korun měsíčně, Komfort (přes 110 stanic) za 300 korun měsíčně a Komplet (přes 130 stanic) za 600 korun měsíčně, za Netflix si k tomu připlatí. Vybrat si mohou ze tří možností předplatného: Basic za 199 korun (možnost sledovat obsah na jednom zařízení ve standardním rozlišení), Standard za 259 korun (dvě zařízení v HD rozlišení) a Premium za 319 korun (čtyři zařízení v HD, ale i ve 4K rozlišení).

Využívání Netflixu není vázáno smlouvou, uživatel může předplatné kdykoli pozastavit nebo obnovit. Pro nové uživatele nabízí Netflix 30denní bezplatné zkušební období.

Aplikace pro Netflix už je předinstalovaná na set-top boxu Vodafone TV a u některých set-top boxů ještě dochází k aktualizaci, která bude u všech zákazníků dokončená během jednoho týdne. Dosavadní předplatitelé Netflixu se mhou přihlásit přímo přes tuto aplikaci. Pokud zákazník ještě účet u Netflixu nemá a využívá přitom Vodafone TV, může se přihlásit pomocí webové stránky.

Diváci Netflixu mají na výběr mezi původním zněním a několika dalšími jazykovými verzemi dabingu nebo titulků. Pořady jsou vysílány bez reklam. Rovněž lze využít možnosti speciálního módu pro děti. Za první letošní pololetí vyrostl počet zákazníků Netflixu na 193 milionů.

Netflix rostl i ve druhém čtvrtletí, dál ale očekává zpomalení

pátek 17. července 2020

-stk-