ADC posouvá vyhlašování ADC Czech Awards

čtvrtek, 17. září 2020, 13:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Art Directors Club přesouvá původně zářijové vyhlášení ADC Czech Awards na pozdější termín. Ceremoniál dostane novou podobu.

Zdroj: ADC

Zdroj: ADC

Art Directors Club (ADC) přistupuje kvůli druhé vlně pandemie koronaviru ke změně vyhlašování vítězů soutěže ADC Czech Awards, které mělo proběhnout 24. září. Konat se bude v nové podobě a novém termínu, o kterém ještě bude informovat. 

Výbor ADC připravil úplně novou podobu ceremoniálu.„Chceme divákům zajistit zábavný ceremoniál a zároveň dát důstojný prostor vítězným pracem a agenturám.” nastiňuje novou podobu předseda klubu David Suda. Koncept vyhlašování je navržen tak, aby splňoval bezpečnostní opatření a zároveň neztratil ze své zábavnosti – trocha iniciativy proto bude potřeba i ze strany vítězů.

„Je pro nás těžké přijít o legendární ceremoniál a již podruhé ho posouvat a navíc kompletně změnit jeho podobu. Z nového konceptu jsou ale všichni nadšeni. Těším se, až bude vše připraveno a budeme to moci spustit.“  dodává David Suda.

V následujících dnech bude zasedat porota, která proběhne v kombinaci online a offline zároveň, protože součástí poroty jsou mimojiné i Javier Campopiano (Chief Creative Officer, Grey Europe) a Martin Woska (Chief Creative & Strategy Officer, Triad SK). Shortlist bude vyhlášen začátkem října.

-stk-