Bageterie Boulevard chce letos dokončit moravské pokrytí

pátek, 18. září 2020, 12:35 Aktuality, Retail MediaGuru

Do konce roku chce Bageterie Boulevard otevřít pobočku v Olomouci a ve Zlíně, a dokončit tak kompletní pokrytí moravských krajských měst.

Nová pobočka Bageterie Boulevard v OC Nový Smíchov, zdroj: Bageterie Boulevard

Nová pobočka Bageterie Boulevard v OC Nový Smíchov, zdroj: Bageterie Boulevard

Společnost Bageterie Boulevard pokračuje ve své expanzi. Nyní otevřela novou pobočku v pražském obchodním centru Nový Smíchov, do konce roku má v plánu ještě dvě pobočky na Moravě – v Olomouci a ve Zlíně –, čímž dokončí kompletní pokrytí moravských krajských měst. 

Smíchovská pobočka, jež je v České republice v pořadí 45. a ve světě s  pobočkami na Slovensku, Německu a Dubaji 50., představuje pro Bageterie Boulevard poslední díl do pokrytí širšího centra Prahy. Strategická lokalita na Smíchově umožní řetězci oslovit velký počet potenciálních zákazníků a vylepšit pokrytí i servis rozvozové služby BB Domů. 

„Okolí Smíchova je strategickou lokalitou, o kterou jsme dlouhodobě usilovali, a jsme rádi, že jsme tímto obsadili všechny významné lokality v širším centru Prahy. Do budoucna se tak můžeme soustředit na přípravu lokalit v částech navazujících na střední město,“ říká Markéta Krejčíková, expanzní manažerka Bageterie Boulevard.

Stejně jako v ostatních pobočkách po celé ČR, tak i na Smíchově instalovala Bageterie Boulevard samoobslužné kiosky, čímž rozvíjí svůj interně vyvíjený fastline koncept.

Nové moravské pobočky v Olomouci a ve Zlíně budou fungovat včetně rozvozové služby BB Domů, která již funguje nejen v Praze, ale i v Brně, Plzni, Pardubicích, Mladé Boleslavi, Ústí nad Labem, Liberci a Kolíně. 

Do budoucna plánuje Bageterie Boulevard expandovat i v menších bývalých okresních městech, jejichž kupní síla v posledních letech významně roste. Dlouhodobým cílem Bageterie Boulevard je každoročně otevřít pět nových poboček.

Bageterie Boulevard není jediným hráčem, který se i přes pandemickou situaci nevzdává svých expanzních plánů. Nové pobočky má v plánu otevřít i McDonald’s, KFC nebo Bageterie Boulevard. Naopak UGO s dalšími salateriemi i bary zatím vyčkává. 

-stk-