Bezrealitky ukazuje v kampani výhody digitálních služeb

pondělí, 21. září 2020, 11:05 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Bezrealitky přichází s novou kampaní, kde ukazuje výhody digitálních služeb v oblasti realit. Například nájemní smlouvu je možné podepsat online.

Zdroj: Bezrealitky

Zdroj: Bezrealitky

Portál Bezrealitky propaguje ve své podzimní kampani výhody digitálních služeb pro oblast realit. Například nájemní smlouva nemovitosti na míru vznikne za pár kliknutí a dokument lze podepsat online. Fungují virtuální prohlídky, nebo odhad ceny nemovitosti na základě umělé inteligence.

Prodej nebo pronájem s portálem Bezrealitky by měl podle provozovatele služby stát méně než při využití makléře. V případě prodeje se tak kompletní sestava služeb, jako je právní servis, focení nebo energetický štítek pohybuje v ceně do dvaceti tisíc korun. Průměrná výše provize u klasického prodeje přitom činí přibližně 200 tisíc korun.

Spot Bezrealitky

Kampaň vytvořila agentura Teapot pod vedením marketingové manažerky Barbory Gschwengové. Společnost vůbec poprvé použila hudební logo, které vyvinul tým Audiotech. Spoty se kromě digitálních kanálů a sociálních sítí objeví také v sítích rozhlasových stanic.

„S kampaní přicházíme po delší době a zároveň s novým konceptem. Více se zaměřujeme na naše doprovodné služby a spolu s tím výrazně zatraktivňujeme vizuál, kterým se Bezrealitky doposud prezentovaly. Celý koncept budeme dále rozvíjet a posouvat. Cílem je, aby se Bezrealitky postupně staly synonymem pro portál, kde mají majitelé i zájemci všechny služby na jednom místě a který jim umožní zvládnout celou realitní transakci nejrychleji, nejlevněji, digitálně a s plnou kontrolou,“ dodává Barbora Gschwengová.

Novým majitelem Bezrealitky je Marek Rosenbaum

pondělí 17. srpna 2020

-zue-