Do Hlavních zpráv na Primě se vrací Perkausová a Šebrle

úterý, 29. září 2020, 07:40 TV, Lidé MediaGuru

Prima vrací do své hlavní zpravodajské relace známé moderátory. Od října se moderace ujmou Eva Perkausová a Roman Šebrle.

Eva Perkausová, Roman Šebrle, zdroj: FTV Prima

Eva Perkausová, Roman Šebrle, zdroj: FTV Prima

Od pondělí 5. října 18:55 se do zpravodajské relace Hlavní zprávy na TV Prima a CNN Prima News vrátí dvojice Eva Perkausová a Roman Šebrle. Doplní tak moderátorský pár Karla Voříška a Kláru Doležalovou.  

Oba od dubna moderovali vlastní pořady. Perkausová přešla po spuštění CNN Prima News do pořadu Showtime. Šebrle se se stal moderátorem sportovní redakce. Společně už ale na novém zpravodajském kanále moderovali ranní pořad Nový den

Nová bude také relace Počasí, která Hlavním zprávám na Primě předchází. Další změny, které se na Primě připravují, zatím televize neoznámila. Není zatím ani jasné, kdo nahradí Perkausovou v moderování pořadu Showtime.

„Pro naši televizi jsou Hlavní zprávy klíčovým pořadem. Jsem proto rád, že ho budou moderovat Eva s Romanem. Oba mají s hlavní zpravodajskou relací dlouholeté zkušenosti a diváci je mají rádi. Už v létě nám při jejich společném působení v Novém dni chodilo velké množství pozitivních reakcí,“ zdůvodnil ředitel zpravodajství a publicistiky Pavel Štrunc.

-mav-