Dušan Gajdoštík nastoupil do obchodního týmu CNC

středa, 2. září 2020, 13:05 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Zastává pozici head of cross-channel sales a reportuje přímo Juraji Felixovi.

Dušan Gajdoštík, zdroj: CNC

Dušan Gajdoštík, zdroj: CNC

Do obchodního týmu Czech News Center (CNC) nastoupil Dušan Gajdoštík, a to na pozici head of cross-channel sales. V obchodním oddělení se bude věnovat především přípravě komplexních strategií pro větší klienty. Reportovat bude Co-CEO Juraji Felixovi.

Věnovat se má přípravě komplexních strategií pro větší klienty, zahrnujících možnosti mediální skupiny CNC včetně Mall.tv, Mall.cz a rádií Active. Zároveň se bude zaměřovat na edukaci obchodních týmů i klientů v nových propozicích a součástí agendy bude i poradenství v rámci integračních strategických projektů.

Dušan Gajdoštík​ se v mediálním prostředí pohybuje od studií na FSV UK dvacet let. Věnoval se jak vlastním printovým, eventovým a e-commerce aktivitám, tak následně řízení webových projektů a digitálních kampaní v agenturách Wunderman a Publicis. Pět let vedl konzultační tým specialistů na video reklamu, content marketing, rich media a mobilní reklamu v Seznam.cz. Následně působil dva roky ve skupině mediálních agentur IPG Mediabrands, kde měl na starost část portfolia globálních klientů, například Johnson & Johnson, Whirlpool nebo Mattel, a také business development. Poslední rok vedl digitální a social media tým v globální interní agentuře Škoda auto Optimist Inc.

-mav-