Hollandia uvádí novou řadu produktů, mléčné dezerty Duo

neděle, 20. září 2020, 08:20 Aktuality, Retail MediaGuru

Hollandia uvádí na trh novou produktovou řadu, která jde úplně mimo segment jogurtů. Rozšiřuje své portfolio o mléčné dezerty s názvem Duo.

Zdroj: Hollandia

Zdroj: Hollandia

Mlékárna Hollandia Karlovy Vary vstupuje na trh s novou řadou produktů, tentokrát nepůjde o jogurty nebo jogurtové nápoje, ale od září rozšířilo své portfolio o mléčné dezerty. S novinkou Duo Dezert Hollandia cílí firma na nové skupiny zákazníků.

 „Typický zákazník Hollandie oceňuje na našich produktech jejich čistotu a zdraví prospěšné složky. V případě Duo Dezertů Hollandia dáváme kromě kvality důraz na potěšení z nezaměnitelné sladké chuti. Chceme proto oslovit například požitkáře, kteří si rádi dopřejí něco sladkého, ať už jako příjemnou tečku po jídle nebo odměnu po náročném dni,“ uvádí Jan Škoda, marketingový manažer společnosti Hollandia Karlovy Vary.

S mléčnými dezerty vstupuje značka poprvé za svou historii mimo segment čistě jogurtových výrobků. Oproti dosavadním produktům Hollandia by měly mléčné dezerty vynikat zejména vyšší sladkostí. Dezerty budou dostupné ve dvou kombinacích, prvním případě doplňuje mléčnou čokoládovou složku sladká višňová marmeláda na dně kelímku, druhá varianta pak nabízí mléčný krém s rozdrcenými sušenkami doplněný o sladkou část s příchutí amaretta.

Rozkročení do nového segmentu signalizuje také obal dezertů, který se od ostatních výrobků Hollandia výrazně liší. „Produktové portfolio se doposud opíralo především o bílou barvu, kterou si člověk spojuje s jogurtem. U Duo Dezertů však používáme výrazně jiné barvy, které podtrhují odlišný směr. Upozaděn je i typický mlýn v logu Hollandie,“ dodává Jan Škoda.

Novinka se do regálů obchodů dostala v první polovině září, mlékárna jejich prodeje podpoří televizními spoty. Kampaň z dílny agentury Vortum se ponese v duchu hesla „Záleží na potěšení“, dvě varianty spotů poběží na stanicích Prima Group od září do října. Kromě televizní kampaně podpoří Hollandia novinku v průběhu podzimu také rádiovými spoty a akčními cenami, v menší míře pak plánuje také ochutnávky v obchodních sítích.

Hollandia: Očekáváme pokles mlékárenského trhu o pět procent

čtvrtek 9. dubna 2020

-zue-