Marketing v CN Group vede Mikuláš Procházka

pátek, 25. září 2020, 10:00 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Novým marketingovým ředitelem softwarové společnosti CN Group se stal Mikuláš Procházka.

Mikuláš Procházka, zdroj: CN Group

Mikuláš Procházka, zdroj: CN Group

Do vedení marketingu softwarové společnosti CN Group přišel Mikuláš Procházka. V čele marketingového týmu nahradil Yasminu Fadilovou, která jej řídila od roku 2012.

Mikuláš Procházka do CN Group přichází z technologické firmy Etnetera, kde dosud působil jako marketingový ředitel. Marketingu se věnuje již od roku 2005 a kromě Etnetery pracoval také ve společnostech MasterCard, Grafton Recruitment, Actum Digital nebo LMC, kde mimo jiné založil a pořádal NeKonference.

„Mikuláš bude mít na starosti zejména navázání užší spolupráce mezi obchodním a marketingovým oddělením, vedení komunikace značky směrem k potenciálním klientům, ale i strategii marketingové podpory náboru nových zaměstnanců,“ vysvětluje CEO společnosti CN Group Michal Širica.

Společnost CN Group se soustředí na vývoj softwarových řešení na míru především pro zákazníky ze západní a severní Evropy, zajišťuje vývoj, inovaci, testování a údržbu softwaru a provádí analýzy a návrhy komplexních systémů. Kromě toho se zabývá i IT konzultačními službami, Business Inteligence, IoT, umělou inteligencí a návrhářským inženýrstvím. Firma vznikla v roce 1994 v Praze a až do roku 2019 patřila dánským majitelům. Nyní je jejím majoritním vlastníkem český investiční fond Genesis Capital. Loňský obrat přesáhl 393 milionů korun.

-stk-