Medialight začalo vydávat nový titul Rodina na cestách

pátek, 18. září 2020, 08:05 Aktuality, Tisk MediaGuru

Vydavatelství Medialight uvedlo na trh rodinný časopis Rodina na cestách.

Titulní strana magazínu Rodina na cestách

Titulní strana magazínu Rodina na cestách

Vydavatelství Medialight rozšířilo své portfolio o nový titul Rodina na cestách. Jde o rodinný časopis určený pro všechny, kteří chtějí trávit čas s rodinou a užívat si volné chvíle aktivním způsobem při poznávání českých měst, přírody a zajímavých míst naší republiky. 

Časopis přinese i několik rozhovorů, mapuje rovněž zajímavé lidi na sociálních sítích. V časopisu najdou čtenáři tipy na památky, skanzeny, stezky, aqua parky, herní parky i místa s gastro zážitky. Titul bude propojen se sociálními sítěmi i aktivním webem.

Do konce roku 2020 bude Rodina na cestách vycházet jako dvouměsíčník, od roku 2021 již bude na stáncích každý měsíc. Titul s prvotním tištěným nákladem 28 tisíc kusů podpoří masivní marketingová kampaň. Šéfredaktorkou je Tereza Netolická (dříve např. Bauer Media).

Tereza Netolická

„Rozhodli jsme se všechna místa, o kterých píšeme, vyzkoušet osobně a předat našim čtenářkám a čtenářům ty nejzajímavější informace, poznatky a tipy, které by jim mohly pomoci při plánování rodinných výletů. V dnešní době spousta rodin lituje především toho, že nemůže cestovat do zahraničí. Snažíme se tedy zmapovat i s pomocí našich čtenářů osvědčená místa a lokality a nabídnout jim tak české alternativy,“ uvedla Tereza Netolická.

-mav-