Na trh přichází nová agentura FutureTales

úterý, 8. září 2020, 11:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Na českém trhu vzniká nová agentura FutureTales. Fungovat bude pouze online nebo v rámci coworkingových center.

Na českém trhu vzniká nová "plovoucí" agentura FutureTales, zdroj: FutureTales.

Na českém trhu vzniká nová "plovoucí" agentura FutureTales, zdroj: FutureTales.

Ostrý start a vstup na český trh ohlásila nová marketingová agentura FutureTales, která funguje pouze online nebo v rámci coworkingových center. Sdružuje zhruba dvě desítky expertů z různých oborů od sociálních médií, online i offline marketingu, tvorby obsahu, webdesignu až po PR.

„Doba covidová zcela bortí zažité tendence fungování firem i agentur. FutureTales plave na této vlně a je postavená na konceptu takzvané plovoucí agentury. Nepotřebujeme platit drahé pronájmy prostor, snižujeme náklady i cenu, fungujeme a komunikujeme zejména online, neztrácíme čas dlouhými agenturními mítingy a pro naše klienty máme okamžitě k dispozici lidi i nápady z našeho širokého personálního hubu,“ říká šéf a jeden ze zakladatelů Ondřej Vácha.

Claim agentury zní v překladu „Vaše budoucnost žije v příběhu, který vyprávíte“, což má charakterizovat důraz na propojení výkonnostního marketingu a PR s kvalitním a autentickým obsahem spojeným s firemním příběhem každého klienta.

Hlavními tvářemi a zakladateli agentury jsou kromě specialisty na sociální media a online marketing Ondřeje Váchy také PR a influencer manažerka Lucie Hrubá a bývalý novinář a PR manažer Vladimír Michna. Mezi další osobnosti patří například expertka na sociální sítě a online marketing Anna Kadaníková, web designer Jaroslav Mičan, grafik a designér Lukáš Saivera, copywrighterka a online marketérka Tereza Zedková, fotografka Michala Rusaňuková nebo kameraman a fotograf Jakub Tichý.

Do portfolia agentury už patří více než dvě desítky klientů, mimo jiné české zastoupení automobilky Toyota a Lexus, Hamé, Astratex, Golden Gate CZ, Bitstock.com, Invia, nebo Anytime.

-stk-