Nakladatelství Portál slaví kampaní „30 let na hlavu“

pátek, 11. září 2020, 11:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

U příležitosti 30 let na trhu připravuje nakladatelství Portál sérii videí s osobnostmi v oblasti osobního rozvoje.

Zdroj: Portál

Zdroj: Portál

Nakladatelství Portál při příležitosti 30 let své existence připravuje ve spolupráci se studiem Brainz Disruptive sérii videí s předními českými osobnostmi v oblasti osobního rozvoje a přednáškový večer. 

Nakladatelství nás původně oslovilo s poptávkou na sérii videí pro sociální sítě. Co ale Portál vystihuje nejlépe, je touha pomáhat. Nakonec jsme se tedy společně rozhodli tuto touhu zhmotnit do akce, která bude nepochybně unikátním vyvrcholením celoročních oslav,“ popisuje koncept kreativní stratég Brainz Disruptive Jakub Smoljak.Akci jsme nazvali ,Večer jsme na hlavu', čímž odlehčeně odkazujeme na dlouhou historii publikace knih, které se nejrůznějším způsobem dotýkají toho, co se děje v lidské hlavě, dodává Smoljak. 

Na přednáškový večer přijala pozvání vychovatelka delikventní mládeže a řeholní sestra Ivana Angelika Pintířová, sportovní kouč a trenér osobního rozvoje Marian Jelínek nebo adiktolog Karel Nešpor. Záznam bude následně zdarma na sociálních sítích nakladatelství. Chceme tak oslovit s našimi portálovskými tématy co nejširší veřejnost a ukázat jí, že si to své mezi našimi knihami může najít opravdu každý,“ přibližuje šéfredaktor nakladatelství Portál Martin Bedřich. 

Připravované setkání proběhne v sobotu 3. října od 17:00 hodin, více informací k lokalitě a programu se zájemci dozví na webových stránkách uz30letjsmenahlavu.cz, které představují nejen historii nakladatelství, ale také významné autory nebo tematické pilíře knižní produkce Portálu.

-stk-