Natu v kampani pořádá jízdu s energií přírody

pondělí, 14. září 2020, 14:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Firma Natu spouští komunikační kampaň Natu.re Ride. Tvrdí, že s energií přírody se ze života stane jízda.

Klíčový vizuál k nové kampani Natu, zdroj: Natu

Klíčový vizuál k nové kampani Natu, zdroj: Natu

Český výrobce přírodních potravin Natu spouští v září komunikační kampaň s názvem „Natu.re Ride“, v níž tvrdí, že s energií přírody se ze života stane jízda.

„Když se zaměříme na skutečně přírodní potraviny a vhodně je zkombinujeme, můžeme dodat běžným, opakujícím se situacím v životě nečekané barvy. Naše značka přirozeně přitahuje každého, kdo svým životním příběhem takovou jízdu vytváří. Připravili jsme koncept, díky kterému můžeme tyto příběhy autenticky zprostředkovat širší a možná trochu náročnější cílové skupině,” vysvětluje Kamila Hladká, šéfka týmu Natu. 

Kampaň staví na zpracování životních příběhů, které tuto jízdu připomínají. Videa ambasadorů budou propagována na sociálních sítích a microsite. Komunikace se objeví také na outdoorových plochách po Praze. 

„Může jít jak o jízdu ve významu pohybu po městě například na kole, koloběžce, skútru, koni nebo po parku s kočárkem, ale upozorňujeme především na aktivní přístup k životu, který je vždy jen tak pestrý, jak mu to sami dovolíme,” dodává Martin Jiránek z agentury PR klinika, jež se na přípravě kampaně podílela. 

-stk-